Jump to content


Photo

Recon slide won't go back


7 replies to this topic

#1 Jelly

Jelly

    Member

  • Members
  • 12 posts
  • Location:San Jose
  • State:California
  • Country:United States

Posted 04 February 2012 - 11:51 PM

I opened up my recon and removed the clip and trigger lock, I put everything back together correctly, but the slide won't go back? It's just stuck there, anyway to fix this?
  • 0

#2 zx532

zx532

    Member

  • Members
  • 216 posts
  • Location:Hartford, CT (college) New Milford, CT (home)
  • State:Connecticut
  • Country:United States

Posted 04 February 2012 - 11:59 PM

Happened to me the other day, make sure that the piston is correctly in (there is an up and a down). If that doesn't work, try just taking it all apart again, and putting it back together (that was what worked for me)

good luck
  • 0
Progress: Just a long line of people saying "See? I told you it could be done"

#3 Jelly

Jelly

    Member

  • Members
  • 12 posts
  • Location:San Jose
  • State:California
  • Country:United States

Posted 05 February 2012 - 12:14 AM

Happened to me the other day, make sure that the piston is correctly in (there is an up and a down). If that doesn't work, try just taking it all apart again, and putting it back together (that was what worked for me)

good luck

Do you have a picture of this? This is my last post and I need it perfectly :)
  • 0

#4 zx532

zx532

    Member

  • Members
  • 216 posts
  • Location:Hartford, CT (college) New Milford, CT (home)
  • State:Connecticut
  • Country:United States

Posted 05 February 2012 - 12:40 AM

This is the picture from the internals directory

If you need something more zoomed in then pm me
  • 0
Progress: Just a long line of people saying "See? I told you it could be done"

#5 Pause

Pause

    Member

  • Members
  • 107 posts
  • Location:Honolulu, Hawaii
  • State:Hawaii
  • Country:United States

Posted 05 February 2012 - 05:30 AM

Happened to me the other day, make sure that the piston is correctly in (there is an up and a down).


I think you mean the plunger tube, but yes I agree. If that isn't oriented in the right direction, the blaster won't fully prime.
  • 0
-Pause-

http://nerfpause.blogspot.com/

Heh.

USER WAS BLAND IN THIS POST


#6 Guitarzan

Guitarzan

    Member

  • Members
  • 133 posts
  • Location:Apalachin, NY , 13732
  • State:New York
  • Country:United States

Posted 05 February 2012 - 04:15 PM

To add to everyones comments about the orientation of the plunger tube, the trapezoid piece must be on top of the plunger tube and the square piece must be on bottom. If you look at it you'll know what I mean
  • 0

#7 darkninja157

darkninja157

    Member

  • Members
  • 1 posts
  • Location:Newark
  • State:Delaware
  • Country:United States

Posted 09 February 2012 - 08:15 AM

If you have an L Series recon with a large bolt sled lock, make sure that the bolt sled lock is not depressed with the slide in the fore most position. In other words make sure the triangle looking spring loaded piece on the back of the rail connected to your breach, aka long tube the dart shoots out of, is up and not stuck down. If you have an A series recon with a small bolt sled lock, just double check everything is seated properly.
  • 0

#8 WilliamsonModsInc

WilliamsonModsInc

    Member

  • Members
  • 3 posts
  • Location:Milwaukee, Wisconsin
  • State:Wisconsin
  • Country:United States

Posted 09 February 2012 - 05:34 PM

You need to have the plunger tube in the right location for the slide to function.
  • 0
"YOU...what's your name?"
"Freddy jones."
"Huh, Freddy Jones, SHUT UP"
-The School of rock


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users