Jump to content


Photo

Bbb Troubles (help)

Meh!

9 replies to this topic

#1 PvtMcFlurry

PvtMcFlurry

    Member

  • Members
  • 353 posts

Posted 21 June 2007 - 01:27 PM

Ok. So the other morning I took out my BBB and my newly modded brass breech longshot to compare ranges. I went to prime my BBB and it wouldn't budge. I finally tried it again about an hour later and it primed, but when I fired no air was flowing to the barrel. I hear something rattling around inside so I took off those 2 gay half things and tried to see if anything was wrong but couldn't find anything. Anyone else have this problem? If so how do I resolve it.

~McFlurry

Edited by Pvt.McFlurry, 21 June 2007 - 01:27 PM.

  • 0
QUOTE(Cannonball @ Oct 26 2007, 11:47 PM) View Post

I'm anxiously awaiting the hasbro over throw.

One Man Clan, or One Man Company?

Crossbow Mod.

#2 godzillasoaker65

godzillasoaker65

    Member

  • Members
  • 52 posts
  • Location:Springfield Ma.

Posted 21 June 2007 - 01:35 PM

Same thing happened to me a few minutes ago.............. You can cock it, you can fire it, except it will not fire. I think it might be the seel on the plunger head has gone or something. I'm going to go attemp to fix it. Yeah any help would be appreciated.
  • 0

#3 nerfboi

nerfboi

    Member

  • Members
  • 858 posts
  • Location:Rancho Santa Margarita, California

Posted 21 June 2007 - 04:32 PM

That's how mine is. I'm gessing you can put E-tape aroung the plunger head to increse the seal
  • 0
We Ride together, we die together, Bad boys for life.

#4 PvtMcFlurry

PvtMcFlurry

    Member

  • Members
  • 353 posts

Posted 21 June 2007 - 05:14 PM

Nope.
  • 0
QUOTE(Cannonball @ Oct 26 2007, 11:47 PM) View Post

I'm anxiously awaiting the hasbro over throw.

One Man Clan, or One Man Company?

Crossbow Mod.

#5 The Shadow

The Shadow

    Member

  • Members
  • 136 posts

Posted 21 June 2007 - 05:50 PM

Open up your BBB and find a picture here or somewhere else of it open with everything in it. Look for something thats missing or somethings that doesn't look the same.
  • 0
QUOTE
I'm just concerned that NH could be held liable when Ted inevitably ties this kid up and sticks him in his trunk for safe keeping. Seriously, Parkway, you might want to think about carrying a tazer.


#6 PvtMcFlurry

PvtMcFlurry

    Member

  • Members
  • 353 posts

Posted 22 June 2007 - 09:03 AM

*BUMP* Please help me out here a bit guys. Gotta get this thing fixed by Saturday.
  • 0
QUOTE(Cannonball @ Oct 26 2007, 11:47 PM) View Post

I'm anxiously awaiting the hasbro over throw.

One Man Clan, or One Man Company?

Crossbow Mod.

#7 godzillasoaker65

godzillasoaker65

    Member

  • Members
  • 52 posts
  • Location:Springfield Ma.

Posted 22 June 2007 - 09:28 AM

The problem with mine was the seal...............I just wrapped electric tape around the white peice that pushes the air out. That's mostly all I can say, I don't really know why it'd be acting like that unless it's the seal.

Edited by godzillasoaker65, 22 June 2007 - 09:28 AM.

  • 0

#8 Quilan Fett

Quilan Fett

    Member

  • Members
  • 678 posts

Posted 22 June 2007 - 09:29 AM

I had a similar problem where I coldn't puch it together after I shot. I am pretty sure that one of my catch springs was too stromg.
  • 0
SNAP Shotgun


This guy can see the future!

QUOTE(pokemaster @ Mar 3 2009, 04:18 PM) View Post

hasbro in a nerf war!!!!! dude the will cancel it and confinscate are guns

#9 PvtMcFlurry

PvtMcFlurry

    Member

  • Members
  • 353 posts

Posted 22 June 2007 - 10:51 AM

I FIXED IT! Thanks for the help guys. I opened it up to make 100% sure I had the white air restrictor piece in there and sure enough it had slid down over the top of the plunger head. Workin' great again! Thanks!

~McFlurry
  • 0
QUOTE(Cannonball @ Oct 26 2007, 11:47 PM) View Post

I'm anxiously awaiting the hasbro over throw.

One Man Clan, or One Man Company?

Crossbow Mod.

#10 AJAQ

AJAQ

    Member

  • Members
  • 312 posts

Posted 02 July 2007 - 11:58 AM

All right... it appears I am still missing something as well.

I have both the rubber stopper and white base in, but it doesn't function still...
  • 0
~AJAQ~


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users