Jump to content


Photo

Titan Issue

Air release

4 replies to this topic

#1 ompa

ompa

    Introductinator

  • Moderators
  • 2,368 posts

Posted 25 February 2005 - 08:23 AM

Just a question, for future reference- does anyone's Titan, even after plugging the OP valve, still seem to leak air after a certain amount of pressure has been put in? But still fire normally after the "leak"? I just get the feeling that it's not just mine, as THIRST's does that as well.

~ompa

Edited by ompa, 25 February 2005 - 08:23 AM.

  • 0

#2 nerfspecialforces

nerfspecialforces

    Member

  • Members
  • 443 posts
  • Location:Southern CA

Posted 25 February 2005 - 09:52 PM

After 40 pumps...
  • 0
QUOTE(Arcanis @ Apr 8 2005, 05:02 PM)
When I insert a dick, nothing happens.


Call me NSF
N erf
S pecial
F orces

#3 Tinkerer

Tinkerer

    Member

  • Members
  • 204 posts
  • Location:in the trunk of some kingpin's car

Posted 26 February 2005 - 12:44 AM

Mine has something similar after about 14 pumps, I think it happends when the air forces it's way past the plug, and through the overpressure release valve. it stops when the pressure is no longer sufficient to get through both the glue and valve.
  • 0
Actuall directions on some products:

On Pudding
"Product will be hot after heating"

On a Sweedish Chainsaw
"Do not try to stop with hands or genitals"
(Was alot of this happening somewhere? MY GOD!!)

#4 Phantom

Phantom

    Member

  • Members
  • 35 posts
  • Location:Denver, Colorado

Posted 07 March 2005 - 09:14 PM

mine too. it starts at about 7 pumps and seems to be leaking from the pressure gauge. when i get to about 35 pumps it stops. its very wierd.
  • 0

#5 Greek Assassin

Greek Assassin

    Member

  • Members
  • 75 posts
  • Location:New York City

Posted 21 March 2005 - 11:03 PM

Same thing happens to mine. But at about 15 pumps.
  • 0
QUOTE (Arcanis @ Apr 9 2005, 12:02 AM)
When I insert a dick, nothing happens.


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users