Jump to content


Photo

Titan Mod Problems


8 replies to this topic

#1 Viper

Viper

    Member

  • Members
  • 611 posts
  • Location:michigan

Posted 31 October 2004 - 01:37 AM

I plugged the air release valve on my titan and it worked fine for awhile, but now I get resistance as I just start pumping instead of the usual when you pump it inot the cfheck vavle. I openeed it up and I believe I could see strain marks on the plaststic close to the check valve.
  • 0

#2 nerfspecialforces

nerfspecialforces

    Member

  • Members
  • 443 posts
  • Location:Southern CA

Posted 31 October 2004 - 12:14 PM

How many pumps were you using?
  • 0
QUOTE(Arcanis @ Apr 8 2005, 05:02 PM)
When I insert a dick, nothing happens.


Call me NSF
N erf
S pecial
F orces

#3 Timmitop

Timmitop

    Member

  • Members
  • 3 posts

Posted 31 October 2004 - 02:09 PM

My titan is messed up also. It worked a few times, then whenever I pulled the trigger, it didn't release air anymore. The air release for the hornet worked, however. So then I pulled the glue off the check valve hole and it still did the same thing. I can't figure out why it doesn't work, so I can't fix it .How exactly does the titan fire? Does the rod the trigger pulls make it fire? Please tell me how to fx it.
  • 0

#4 Viper

Viper

    Member

  • Members
  • 611 posts
  • Location:michigan

Posted 31 October 2004 - 02:35 PM

I was using prob like 40 pumps. It had enough power to make my little brother's ears ring from the air pressure. It still works fine, just I get much more resistance now. Timmitop does it still retain air?
  • 0

#5 Airsoft999

Airsoft999

    Member

  • Members
  • 342 posts

Posted 31 October 2004 - 02:39 PM

How do you do 40 PUMPS with the pump plugged?
  • 0

#6 Timmitop

Timmitop

    Member

  • Members
  • 3 posts

Posted 31 October 2004 - 03:24 PM

Yes, I'm pretty sure it still retains air, But the trigger mechanism is messing up or something
  • 0

#7 nerfspecialforces

nerfspecialforces

    Member

  • Members
  • 443 posts
  • Location:Southern CA

Posted 31 October 2004 - 03:25 PM

Yeah, that's really bad for the gun. I take mine up to 5 tops, but using darts.
  • 0
QUOTE(Arcanis @ Apr 8 2005, 05:02 PM)
When I insert a dick, nothing happens.


Call me NSF
N erf
S pecial
F orces

#8 ompa

ompa

    Introductinator

  • Moderators
  • 2,368 posts

Posted 31 October 2004 - 03:29 PM

Eh, normally my release valve didn't kick in until after 18 pumps, so plugged, I went to 22-25.

Is it possible there is excess pressure within the chamber? Or maybe another possibility, the o-ring has cracked and it's just plastic on plastic, which MIGHT be a cause. I really don't know, but they are some suggestions. Pictures would greatly help in diagnosing the problem from our standpoint though.

~ompa
  • 0

#9 Viper

Viper

    Member

  • Members
  • 611 posts
  • Location:michigan

Posted 31 October 2004 - 06:39 PM

I don't think my camera has that type of resolution, but thanks anyway, nerfspecialforces and ompa. timmi, Open the gun up and make sure that the trigger pulls back on this black metal rod until the tank opens up.
  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users