Jump to content


Photo

Titan Help

Odd problem

5 replies to this topic

#1 Chipaton

Chipaton

    Member

  • Members
  • 9 posts

Posted 27 January 2012 - 08:13 PM

I have a titan problem where if I pump it past the max on the pressure guage , it wont fire. sometimes it will fire spurts of air , though typically it just doesnt fire. to fix it I must stick a dowel into the barrel and release the air that way. Does anybody know of a fix or had this problem? Thanks. UPDATE : It does fire , though not when pumped to the max.

Edited by Chipaton, 27 January 2012 - 10:27 PM.

  • 0

#2 Pause

Pause

    Member

  • Members
  • 107 posts
  • Location:Honolulu, Hawaii
  • State:Hawaii
  • Country:United States

Posted 27 January 2012 - 08:33 PM

Internal pics would definitely be helpful.
Possibly your trigger got disconnected from the firing pin?
  • 0
-Pause-

http://nerfpause.blogspot.com/

Heh.

USER WAS BLAND IN THIS POST


#3 soloz1

soloz1

    Member

  • Members
  • 87 posts
  • Location:Honolulu, Hawaii
  • State:Hawaii
  • Country:United States

Posted 27 January 2012 - 08:37 PM

The sealing o-ring may also disconnect from higher pressures.
  • 0

...Man, if I lived on Oahu, I would've dropped in on Pineapple by now. On Molokai. Via Kayak. ...Fuck, we're depending on you guys to defend us from 3DBBQ, get your shit together already.


#4 Demon Lord

Demon Lord

    Member

  • Members
  • 304 posts
  • State:Illinois
  • Country:United States

Posted 28 January 2012 - 03:06 AM

I had a similar problem with mine. To fix it I hotglued the spring at the end of the firing pin on the tank to prevent it from compressing, which solved the problem completely.
  • 0
QUOTE(VACC @ Mar 7 2011, 09:03 AM) View Post

Don't worry so much about what other people will allow. Throw your own wars and kick your friends' asses until they all want one.

#5 KaptainKrazy

KaptainKrazy

    Member

  • Members
  • 79 posts
  • Location:In teh ghetto.
  • State:New Jersey
  • Country:United States

Posted 28 January 2012 - 08:10 AM

If you have plugged pump, the pressure inside the air tank might be pushing too hard on the release valve. Doing a bic pen mod on the firing pin will help, but if you're lazy, you can just hot glue over the spring on the firing pin.
  • 0

the only mod you can have is the range extetder mod.


#6 Chipaton

Chipaton

    Member

  • Members
  • 9 posts

Posted 28 January 2012 - 11:41 AM

i havent done anything internally , just couplered it. Thanks
  • 0


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users